agim zajmi website agim_zajmi_paintings
Mbushe jetën me emocione shqiptare
 
en gjuhen shqipe English language english Francais langue francaise Shqip
Do your comand for a Albanian painting here .
 
Kliko në photo për ta zmadhuar
DESHIRA NJerezore
e perjetshme per liri
(ose emigracioni)
Kliko në photo për ta zmadhuar
Adam, Eva dhe
pema e jetes
Kliko në photo për ta zmadhuar
portret i shote galices
Kliko në photo për ta zmadhuar
sovraniteti shqiptar
(ose guri i
rrenjosur ne toke)
Kliko në photo për ta zmadhuar
portret i shote galices
ne kale
Kliko në photo për ta zmadhuar

peizazhi i imagjinuar
shqiptar

Kliko në photo për ta zmadhuar
portret shqiptareje
Kliko në photo për ta zmadhuar
portret shqipareje 2
Kliko në photo për ta zmadhuar
Romeo dhe xhulieta
(skenografi)