agim zajmi website agim_zajmi_paintings
Mbushe jetën me emocione shqiptare
 
en gjuhen shqipe English language english Francais langue francaise Shqip
Do your comand for a Albanian painting here .
 
Kliko në photo për ta zmadhuar
Deshira e shqipetarit per liri
Kliko në photo për ta zmadhuar
Kompozim me motive
tradicionale shqipetare
Kliko në photo për ta zmadhuar

vegla pupullore
tipike shqiptare

Kliko në photo për ta zmadhuar
Qan qielli shqiptar
Kliko në photo për ta zmadhuar
homazh dhe adaptim
shqiptar
i leonardo da vincit
Kliko në photo për ta zmadhuar
Panorame nga shqiperia
actuale
Kliko në photo për ta zmadhuar
peizazh, tirana, shqiperia
Kliko në photo për ta zmadhuar

liri per shqiperine
(per vitin 1990)