agim zajmi website agim_zajmi_paintings
Mbushe jetën me emocione shqiptare
 
en gjuhen shqipe English language english Francais langue francaise Shqip
Do your comand for a Albanian painting here .
 
Kliko në photo për ta zmadhuar
Konstandini dhe doruntina
Kliko në photo për ta zmadhuar
portret gruaje nga veriu
Kliko në photo për ta zmadhuar
vajza dhe kali i bardhe
(inspiruar nga "tre motrat"
e cehovit)
Kliko në photo për ta zmadhuar
Per luften ne kosove...
Kliko në photo për ta zmadhuar
Deshira e e rejetshme
shqiptare per liri

(Skenografi)

Kliko në photo për ta zmadhuar
Portret per bukurine
shqiptare te veriut
Kliko në photo për ta zmadhuar
lufta nuk mbaron kurre
ose idiotsia njerezore
Kliko në photo për ta zmadhuar
njeriu, kafsha, virtuti

(Skenografi)