agim zajmi website agim_zajmi_paintings
Mbushe jetën me emocione shqiptare
 
en gjuhen shqipe English language english Francais langue francaise Shqip
Do your comand for a Albanian painting here .
emision i Vizion +, "profil agim zajmi", 2000

 

Internet i shpejte
Kliko ketu
Internet i ngadalshëm
Kliko ketu
Eshte nje fat i madh te jesh artist sepse arti eshte diçka qe nuk blihet ...
Sipas Pikasos artisti i meson njerezve si ta shikojne jeten...

Internet i shpejte
Kliko ketu
Internet i ngadalshëm
Kliko ketu

Pikturoj ne gjuhe shqipe...
Ne kete menyre populli i im me kupton.


Internet i shpejte
Kliko ketu

Internet i ngadalshëm
Kliko ketu
...arti le nje artist pa gjume, por nuk ka pasuri me te madhe se ajo e nje artisti dhe qe eshte pasuria shpirterore.

Internet i shpejte
Kliko ketu
Internet i ngadalshëm
Kliko ketu
Ne Shqiperi tre ngjyra punojne ne menure te jashtezakonshme : blu e qiellit, e kuqja e tokes dhe e bardhja e ndertesave.

Internet i shpejte
Kliko ketu
Internet i ngadalshëm
Kliko ketu
Ne te njejten kohe punoj ne theater kombetar, ne Akademine e Arteve dhe vazhdoj edhe krijimtarine time artistike dhe pikturale.

Internet i shpejte
Kliko ketu
Internet i ngadalshëm
Kliko ketu
Artisti nuk na nevoje per shume kushte. Ato minimalet i mjaftojne. Por, kur me krijimet e tija ai i kthen shoqerise, ato vlera jane te shume te larta per kulturen dhe pupullin e tij.