agim zajmi website agim_zajmi_paintings
Mbushe jetën me emocione shqiptare
 
en gjuhen shqipe English language english Francais langue francaise Shqip
Do your comand for a Albanian painting here .

Titulli : skenografi per shfaqen konstandin dhe doruntine
Autor : AGIM ZAJMI

Teknika : Pikturë me vaj
Çmimi : 1099 EUR