agim zajmi website agim_zajmi_paintings
Mbushe jeten me emocione shqiptare
albanian art agim zajmi paintingsand stage designs
 
English Francais Shqip
Do your comand for a Albanian painting here .
faqe interneti qe flasin per agim zajmin
Agim Zajmi u déclarua skenografi me i mire i vitit 2008 - Cmimi KULT
http://www.balkanweb.com

Agim Zajmi, poet i skenes, Monografi nga Kudret Velça
http://www.google.com
Agim Zajmi - Wikipedia
" ...Skenografi më i vlerësuar në teatrin shqiptar. Studioi pikturë dhe skenografi në San Petersburg, Rusi, ku u diplomua më 1961. Pas diplomimit fillon punën si skenograf në Teatrin e Operës dhe Baletit ..."

http://fr.wikipedia.org

Facebook - Agim Zajmi
http://www.facebook.com
"Nata e dymbëdhjete " nga William Shakespeare
http://www.youtube.com
.. me beri pershtypje se tupanet e ketyre duken si bishti i shkabes ne flamur.
http://www.forumishqiptar.com
Expozita "Nëntor 15" ne Galerine Kombetare de Arteve de Shqiperise
http://www.infokult.al
Agim Zajmi per aktoren Marie Logoreci
http://www.youtube.com

Agim Zajmi burim frymezimi per artistet e rinj...
http://www.indulgy.com

 

Agim Zajmi - Cyclopedia
http://www.cyclopedia.net